Zamieszczone przez xekon
Mod podświetlenia zegarów - wersja light
Zwiń
X
-
Witam
Dzieki uprzejmości i pomocy Xekona chcialem pokazac swoje nowe podswietlenie
W dzien bez podświetlenia
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
W nocy z podświetleniem
FabiaClub.pl
Koni Sport+Vogtland-40
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Dzieki uprzejmości i pomocy Xekona chcialem pokazac swoje nowe podswietlenieWitam wszystkich zainteresowanych - dziasiaj przemodzil sie klimatronic u jednego z naszych kolegow, na kolorek bialy i czerwone przyciski - wyglada to calkiem fajowo - nie powiem.
Komentarz
-
-
[quote="wasyl"]Dzieki uprzejmości i pomocy Xekona chcialem pokazac swoje nowe podswietlenie
Bo w Fabi nie ma niestety oddzilengo podswietlenia dla malych wskazowek ale niedlugo problem bedzie ten rozwiazanyFabiaClub.pl
Koni Sport+Vogtland-40
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Dzieki uprzejmosci Xekona i ja stalem sie szczesliwym posiadaczem, nowej slicznie podswietlonej szafy w wersji red on white. k
Zapadla tez decyzja, ze reszta podswietlenia tez zostanie wymieniona na biale.
Jeszcze raz wielkie dzieki Tomku za poswiecony czas. k"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Purchawa gratuluje dobra decyzja,fajnie wyglada tez bym chciał zmienic ale gwarancja jeszcze...... :-(
moze jak minie mi okres gwarancji to uda mi sie namówic xekona zeby mi cos podłubał?? :-)
pozdro-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Folia jest git - lepsza niz ta moja. Ladniej sie podswietla - nie tlumi tak swiatla no i ma ladny kolorek jak nie jest podswietlona Dzieki.
PS. Ze wzgledu na klopoty lokalowo/warsztatowe musze niestety przeprosic umowione osoby i przesunac terminy na troche pozniejsze (1 - 2 tyg). Wszystko jest jeszcze do dogrania. Za niedogodnosci przepraszam. Do kazdego odezwe sie indywidualnie.
Komentarz
-
-
Und ja k :diabelski_usmiechOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Witam,
Nowa lokalizacja jest wstepnie znaleziona. Bedzie niedaleko starej. Chyba bedzie mozliwość wstawienia auta do srodka.
Pozdrawiam
PS. Niestety zasoby bialych diod sie wyczerpaly a dostawa ktora miala przyjechac na poczatku przyszlego tygodnia bedzie na koniec przyszlego. Chlopaki bedziecie musieli chwile poczekac z wizytacja. ops:
Jak nie sraczka to przemarsz wojska - jak mam gdzie to nie mam czym
Komentarz
-
-
gdzie kupujesz diody, bo tez trzebaby sie przelutowac ... a Knighbrita to widzialem ostatnio w jakis sklepach w TME i jakim we Wrocku...
chyba, ze probowales inne diody i byly w miare swiecace, np Magic Bright ?
najgorsze, ze nie mam garazu i chyba trzeba bedzie plytke na wieczor zlikwidowac i domu spokojnie polutowac.
Komentarz
-
-
Nowa miejscowka jest przetestowana. Jest troche chlodno ale mozna cos na to poradzic
Teraz tylko czekam na uzupelnienie magazynu.OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Jest troche chlodno ale mozna cos na to poradzic,
1. piecyk gazowy by kolegi nie przeziembic
2. lub inny rozgrzewacz
xekon, folia powinna byc na wtorek wiec mozesz myslec o kolejnym przeobrazeniu swojego szkodnika :diabelski_usmiech
a ja grzecznie czekam kiedy zostane wezwanySZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
Komentarz